Informatieavond MCO

Uitnodiging

Informatieavond nieuwbouw Montessori College Oost Polderweg 3 Amsterdam
Aan buurtbewoners van Amsterdam Oost

Op donderdag 9 november aanstaande organiseert het Montessori College oost een informatieavond voor omwonenden en belangstellenden. Op deze bijeenkomst wil de school u graag informeren over de voorgenomen bouw van twee gymnastieklokalen op het lage deel van het gebouw langs de spoorlijn. Met het realiseren van dit project gaat een lang gekoesterde wens in vervulling om de leerlingen van de school op de eigen locatie gymnastiekonderwijs te kunnen laten volgen.

Wij zijn verheugd dat ook deze aanvulling op het gebouw ontworpen wordt door Atelier Herman Hertzberger. In de twee gymnastiekzalen, die gezamenlijk de afmeting hebben van een kleine sporthal kunnen in de toekomst alle gymnastieklessen van de school worden verzorgd op eigen terrein. Hierdoor ontstaat ruimte voor gymnastiekonderwijs aan leerlingen van andere Amsterdamse scholen in de Verheijhal. Daarnaast kunnen de zalen in de avonduren beschikbaar gesteld worden voor gebruik door sportverenigingen, waardoor ook het grote tekort aan dit soort faciliteiten in Amsterdam enigszins wordt teruggedrongen.

In combinatie met dit project is het de bedoeling om tegelijkertijd de openbare ruimte rond de school meer toegankelijk te maken en meer aantrekkelijk in te richten met oog op gebruik door de buurt.

We informeren u graag nader over de bovenstaande plannen op donderdag 9 november van 19.30 tot 21. 15 uur bij het Montessori College Oost aan de Polderweg 3 in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *