Ik blijf hier!

N.a.v. de gebiedsvisie: ik denk dat maar weinig Tuinwijckers vrijwillig hun huis willen laten slopen, dus het is tijd om onszelf te laten zien aan alle voorbijgangers, de gemeente en iedereen die klaar is met het beleid van de gemeente. Afwachten tot we massaal worden weggestuurd is voor mij geen optie, dus: wie doet mee en hangt een poster op z’n voordeur met de tekst

” Tuinwijck wijckt niet – Ik blijf hier!”

En dan je voornaam eronder, om te laten zien dat hier ménsen wonen – en geen vierkante meters steen!
Gewoon een stil protest om mee te beginnen.

Ellen

 [A4 om te printen of jij maak zelf een in je eigen taal]

voor wie geen printer heeft: er ligt een kopie klaar bij Dorte, v/d Vijverstraat 1.

PS. denken jullie nog even aan het ledenformulier..? Dat is méér dan ooit nodig!

Een reactie op “Ik blijf hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *