Glasvezel

Gezocht: glasvezelspecialist

door Ellen Schneider

We wonen op het mooiste plekje van Amsterdam en de meeste dagen in ons buurtje worden gekenmerkt door een loom, zondagochtend-gevoel. Mensen en dieren genieten van het trage leven en we willen er alles aan doen om dit rustige tempo nog heel lang vast te houden, maar…dan graag wél met de gemakken van 2017 – en daar hoort dus een snel en stabiel internet bij!

Hiervoor is een glasvezelverbinding nodig en één op de drie huishoudens in de Dapperbuurt heeft inmiddels zo’n glasvezelverbinding. Ook onze buren in Oostpoort horen daarbij. Tuinwijck helaas nog niet en het ziet er niet naar uit dat hier zonder enige aandrang van onze kant op korte termijn verandering in komt.

“Nooit meer bufferen tijdens het gamen of Skypen met haperingen, uploaden met dezelfde snelheid als downloaden,, ook tijdens spitsuren razendsnel internetten via een stabiele verbinding”, belooft Reggifiber op de website.

Dat willen wij ook, maar we weten niet hoe we dit moeten aanpakken.

We zijn daarom naarstig op zoek naar iemand die verstand heeft van internet en glasvezel en alles wat daar verder bij komt kijken en die net als wij graag wil dat ook Tuinwijck op korte termijn wordt aangesloten op het glasvezelnetwerk én die de weg weet om dit doel te bereiken.

Ben jij iemand met de nodige kennis of heb jij zin om je erin te verdiepen? Reacties zijn meer dan welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *