Glasvezel II

Wel of geen internet upgrade in Tuinwijck?

door Ellen Schneider

Als reactie op ons stukje over de internetsnelheid in Tuinwijck, heeft een van onze buren ons de volgende link doorgestuurd:

https://netco-fpi-info.fourstack.nl/

Op deze website kunt u door het invullen van uw postcode en huisnummer uw huidige internetsnelheid checken. Daarnaast staat aangegeven of er voor uw woning een upgrade is gepland.

Wij hebben een aantal adressen gecontroleerd en het lijkt erop dat voor de beide blokken flatwoningen, het Mirror Center en de jaren ’30-woningen voor het 4e kwartaal van 2017 een upgrade gepland van de huidige 12 Mb naar 100Mb. Voor de rest van Tuinwijck en het Oosterspoorplein zijn voor zover wij kunnen zien geen plannen.

Tuinwijck is een kleine buurt met duidelijke grenzen en het lijkt ons dus niet logisch dat slechts een deel van ons wijkje wordt aangepakt. Wij willen dit daarom op korte termijn voorleggen aan de partij die verantwoordelijk is voor het internet in Tuinwijck.

Om er zeker van te zijn dat wij over de juiste informatie beschikken, willen we u vragen te controleren of op uw adres een update is gepland en dit aan ons door te geven via de contactpagina.

Wordt vervolgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *