Wij doen mee! Gebiedsvisie Muiderpoort

Gebiedsvisie Muiderpoort en Tuinwijck

De gemeente wil samen met de NS en  Woningbouwvereniging Ymere en Lloyd hotel, een “Gebiedsvisie” ontwikkelen. Het gebied betreft het Muiderpoortstation en omgeving. Om Tuinwijck mee te laten praten zijn Ellen, Jessica en Dorte op 12 juli jl.  naar de inspraakavond van de centrale gemeenteraadsvergadering gegaan. Met als resultaat: wethouder Eric van den Burg heeft toegezegd tijdens deze raadsvergadering, dat hij vindt dat de vereniging Tuinwijck “een gelijkwaardige positie bij de ontwikkeling van dit gebied moet hebben”.

De insteek van de vereniging is in ieder geval dat onze bijzondere groene Tuinwijck behouden blijft zodat we allemaal prettig kunnen blijven wonen, en dat we mee willen denken, praten, beslissen over de toekomst van onze wijk.

Op dit moment is het wachten op het aanstellen van een projectleider, door de gemeente. Ondertussen kunnen wij wel nadenken en eigen ideeën ontwikkelen.

De vereniging wil graag namens de bewoners aan tafel zitten, dus laat je horen, wat zijn jouw wensen, ideeën? Nu kunnen we onze invloed aanwenden, straks is dat te laat.

Namens

Projectgroep Muiderpoortstation en omgeving

– de vereniging Tuinwijck,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *