Fotoactie: Dit is mijn Tuinwijck

Dat de meeste mensen die in Tuinwijck komen wonen hier in de meeste gevallen nooit meer vandaan willen, weten we allang, maar hoe komt dat?

Is het de kleinschaligheid, het dorpse karakter van de buurt? Komt het doordat in Tuinwijck zoveel verschillende leuke, aardige, kleurrijke Amsterdammers wonen? Ligt het aan de grote hoeveelheid groen in de buurt? Is het de centrale ligging in de stad? Zijn het de mooie huizen?

Al onze buren zullen hun eigen redenen hebben om van Tuinwijck te houden en het lijkt ons leuk om dit nu eens niet in woord, maar in beeld vast te leggen – en wel in de vorm van de fotoactie Dit is mijn Tuinwijck.

Wij nodigen hierbij daarom alle Tuinwijckers uit om één of meerdere foto’s te maken van die dingen, die voor hen de buurt zo speciaal maken. Dat kan een tomatenplant zijn in de achtertuin, het uitzicht vanaf het balkon, de kat die ligt te slapen in de zon, de voordeur, de aardige buurman, kortom: het gevoel is belangrijk en niet het onderwerp. Een kort bijschrift bij de foto mag, maar hoeft niet.

Alle foto’s worden blijvend geplaatst op de website en gezamenlijk zullen zij een heel mooi beeld geven van wie wij zijn en wat Tuinwijck nu precies voor ons betekent!

Het adres: info@tuinwijcker.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *